[Billede af firmalogo]

Startside Op Nyheder Film & Skuespillere Billeder

Ringenes Herre 2
Tilbage Op Næste

 

Op
Rapportpigen
Rejseholdet 1
Rejseholdet 2
Rejseholdet 3
Rejseholdet 4
Rejseholdet 5
Rejseholdet 6
Rejseholdet 7
Rejseholdet 8
Rejseholdet 9
Rejseholdet 10
Relative Values
Rembrandt
Renaissance Man
Rend Mig I Tr.
Rent Control
Ringenes Herre 1
Ringenes Herre 2
Ringenes Herre 3
Route 666

Titel Ringenes Herre - De to Tårne
Original titel The Lord Of The Rings - The Two Towers

 

 

 

 

 

Ekstra Bladet:
Flottere, mørkere og mere fortryllende end forgængeren

Handling:
Ringenes Herre: De to tårne begynder ved Emyn Muil, hvor de vildfarne hobbitter Frodo (Elijah Wood) og Sam (Sean Astin) opdager, at den mystiske Gollum (Andy Serkis) følger i deres fodspor. Men da de fanger ham, viser han sig som et medynkvækkende væsen, der i sin tid selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri. Sam har ingen tillid til deres nye rejsefælle, men Frodo får medlidenhed med ham og indgår aftalen.

Aragon (Viggo Mortensen), elvermanden Legolas (Orlando Bloom) og dværgen Gimli (John-Rhys Davies) ankommer til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Kong Théoden (Bernard Hill) er faldet under Sarumans magt gennem den skumle Slangetunges (Brad Dourif) manipulationer. Eowyn (Miranda Otto), Kong Théodens niece, ser snart en stor leder i den rejsende Aragon. Og selvom han drages af hende, glemmer han ikke sin store kærlighed til elverpigen Arwen (Liv Tyler) og den kærlighedspagt, de har indgået.

Gandalf den Grå (Ian McKellen) genfødes som Gandalf den Hvide efter sin voldsomme kamp med Balrog og ved hans tilbagekomst, minder han Aragon om hans skæbne; at forene Rohans folk med mennesket fra den sidste bastion mod mørket – Gondor.

I mellemtiden er de tilfangetagne hobbitter, Merry (Dominic Monaghan) og Pippin (Billy Boyd), undsluppet de hæslige Uruk-Hai og flygtet ind i den mystiske og gamle skov Fangorn. Her møder de en uventet allieret mellem skovens gamle træer – Enten Træskæg, et levende og vandrende træ, hvis rige Saruman har decimeret.

På hver deres indbyrdes rejse oplever ringens broderskab de mest ufattelige eventyr med ondskabsfulde hære og forræderisk bedrag og bliver vidner til fortidens vidundere og deres egen styrke.

Sammen må de stå mod den uimodståelige magt, som breder sig fra De to tårne – Orthanc i Isengard, hvor den korrupte Saruman har fremavlet en arme på 10.000 krigere; og Saurons fæstning Barad-dûr dybt inde i Mordors mørke rige.

Produktionsår:
2002

Kategori:
Action

Spillelængde:
179 min.

Tilladt for:
11 år

Instruktør:
Peter Jackson

Skuespillere:
Andy Serkis
Bernard Hill
Billy Boyd
Brad Dourif
Cate Blanchett
Christopher Lee
David Wenham
Dominic Monaghan
Elijah Wood
Hugo Weaving
Ian McKellen
John Rhys-Davies
Karl Urban
Liv Tyler
Miranda Otto
Orlando Bloom
Sean Astin
Viggo Mortensen

 

 

Send e-mail til rieland@get2net.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Senest opdateret: 15. June 2005